Kronärtskockor.

Meny

Meny Korstäppan Restaurang & Salong

 

Förrätter

Mald Råbiff 145: -
med fermenterad chiliemulsion, röda vindruvor, Gammel Knas och friterad lök 
Löksoppa 125: - 
på schalottenlök, mandel och lakrits samt krutonger
Skagenröra 165: - 
på öl & sirapslimpa, Kalix Löjrom, citron och dill

Varmrätter

Lättrökt Torsk 345: -
med potatispuré, Sandefjordsås, forellrom, tryffel, fänkål och äpple 
Grillad Gris från Rocklunda Gård 275: - 
med örtmajonnäs, gröna tomater, sherryvinägersky och pommes
Grillad Oxkind 265: -
med potatispuré, karamelliserad lök, saltgurka, champinjoner och syrad grädde
Kalvschnitzel 285: -
med brynt sardellsmör, sherryvinägersky, gröna ärtor, sotad gurka, grillad Citron och pommes
Mald Råbiff 195: -
med fermenterad chiliemulsion, röda vindruvor, Gammel Knas och friterad lök 

Alla varmrätter går att få vegetariska. Välj mellan: Panerad Getost eller Vreta gulärtsbiff

Efterrätter

Friterad Munk 125: -  
med blåbärsglass, kolasås, Karljohanssvamp och granolja
Lakritsparfait 95 : - 
med havtorn, Höganäschoklad, müsli, smörkola och Atsinakrasse  
Kaffegodis 65: - 
Enkel espresso och chokladtryffel 

 

Öppettider

Korstäppan Restaurang & Salong har premiär 27 februari och håller därefter öppet torsdag, fredag och lördag med möjlighet att boka bord 17.30 - 20.00. 
Välkommen redan från 15.00 för att mingla i vår salong med en fördrink och ett sällskapsspel. 
Vi håller salongen öppen till 22.00 för er som vill dröja er kvar och mingla efter middagen.

Boka bord