Meny Korstäppan Restaurang & Salong
Förrätter
Mald Råbiff 145: -
med fermenterad chiliemulsion, röda vindruvor, Gammel Knas och friterad lök
Löksoppa 125: -
på schalottenlök, mandel och lakrits samt krutonger
Skagenröra 165: -
på öl & sirapslimpa, Kalix Löjrom, citron och dill
Varmrätter
Lättrökt Torsk 345: -
med potatispuré, Sandefjordsås, forellrom, tryffel, fänkål och äpple
Grillad Gris från Rocklunda Gård 275: -
med örtmajonnäs, gröna tomater, sherryvinägersky och pommes
Grillad Oxkind 265: -
med potatispuré, karamelliserad lök, saltgurka, champinjoner och syrad grädde
Kalvschnitzel 285: -
med brynt sardellsmör, sherryvinägersky, gröna ärtor, sotad gurka, grillad Citron och pommes
Mald Råbiff 195: -
med fermenterad chiliemulsion, röda vindruvor, Gammel Knas och friterad lök
Alla varmrätter går att få vegetariska. Välj mellan: Panerad Getost eller Vreta gulärtsbiff
Efterrätter
Friterad Munk 125: -
med blåbärsglass, kolasås, Karljohanssvamp och granolja
Lakritsparfait 95 : -
med havtorn, Höganäschoklad, müsli, smörkola och Atsinakrasse
Kaffegodis 65: -
Enkel espresso och chokladtryffel
Öppettider
Korstäppan Restaurang & Salong har premiär 27 februari och håller därefter öppet torsdag, fredag och lördag med möjlighet att boka bord 17.30 - 20.00.
Välkommen redan från 15.00 för att mingla i vår salong med en fördrink och ett sällskapsspel.
Vi håller salongen öppen till 22.00 för er som vill dröja er kvar och mingla efter middagen.
Boka bord